The Stranglers naar de Melkweg

Ticketmaster
The Stranglers naar de Melkweg
The Stranglers naar de Melkweg

Met hun albums ‘Rattus Norvegicus’ en ‘No More Heroes’ vestigden The Stranglers in 1977 hun naam. Ze scoorden in Engeland zo’n 23 top 40-singles en 17 top 40-albums tijdens hun veertigjarige carrière en ook in Nederland was de groep populair, met meerdere top-40 hits en optredens in Toppop en op Pinkpop als bewijs.

Door hun korte, directe liedjes werd de band gezien als een van de grondleggers van de Britse punkrockscene, maar eigenlijk volgde de band zelden een muzikaal genre en verweefde moeiteloos new wave met artrock en gothic met sophistipop. Zanger/gitarist Hugh Cornwell gaf er in 1990 de brui aan maar de overige leden maken nog regelmatig een rondje langs clubs en festivals,

iets wat The Stranglers een van de langst overlevende en meest constante succesvolle bands maakt in de Britse punkscene. Donderdag 5 december gassen ze voor de verandering weer eens naar Amsterdam, onderweg naar een ieder waarbij er ook nog maar een beetje punkbloed door de aderen stroomt. Klop het stof van je LP’s en warm de stembanden goed op, want alle grote hits zullen gegarandeerd de revue passeren.

The Stranglers
Datum: 05 Decemebr
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek