Waylon naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Waylon naar Tivoli Vredenburg
Waylon naar Tivoli Vredenburg

Het is alweer tien jaar geleden dat Waylon doorbrak met zijn hit Wicked Way. In die tijd heeft de Nederlandse zanger zich ontwikkeld tot een veelzijdige ster die net zo makkelijk akoestische country brengt als spetterende rock. Met zijn Top-1000-concerten en zijn optredens in DWDD (waar hij niet alleen Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf coverde, maar ook de volledige Live Aid-set van Queen) is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Vorig jaar verscheen zijn vijfde album The World Can Wait, waarop Waylon met zijn machtige stem uitblinkt in lekker Amerikaanse rock!

Waylon
Datum: 29 februari 2020
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek