X Ambassadors naar Paradiso

Ticketmaster
X Ambassadors naar Paradiso
X Ambassadors naar Paradiso

Of het nu eigen werk is of één van de vele succesvolle samenwerkingen met andere sterren: met bombastische tracks is X Ambassadors bezig de wereld te veroveren. Dat bevestigen de honderden miljoenen plays die nummers als ‘Renegades’, ‘Jungle’, ‘Unsteady’ en ‘Home’, waar Machine Gun Kelly en Bebe Rexha aan bijdroegen. De drie Amerikanen werkten daarnaast ook mee aan de enorme hit ‘Sucker For Pain’ van Lil Wayne en Wiz Khalifa.

Het begon allemaal toen Imagine Dragons de band in 2014 op sleeptouw nam. Frontman Dan Reynolds van die band zorgde er zelfs voor dat X Ambassadors een platendeal kreeg bij het grote label Interscope. Het tweede album ‘VHS’ verscheen een jaar later en kwam hoog in alle hitlijsten, mede dankzij al die catchy nummers die door een breed publiek gedragen worden. Nu is het wachten op het nieuwe album ‘Joyful’, waarvan de eerste singles al veelbelovend zijn.

X Ambassadors
Datum: 1 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek