yndi halda naar Paradiso

Ticketmaster
yndi halda naar Paradiso
yndi halda naar Paradiso

De leden van de zeskoppige band yndi halda zijn meesters in het verkennen van muzikale spanningsvelden. De Britse post-rockers weten namelijk exact hoe ze langgerekte tracks zo moeten opbouwen om de meeste indruk achter te laten bij de luisteraar. Met meeslepende strijkers, sprankelend gitaarspel en voorzichtige vocalen wordt het volume langzaam opgevoerd, waarna ze ieder moment kunnen verrassen met een stortvloed aan geluid.

Zulke intrigerende composities maakt yndi halda al sinds de oprichting in 2001, in de jaren daarna volgen twee platen waarop deze elegante post-rocknummers met ambient-invloeden te horen zijn. Met de meest recente, ruim tien minuten durende single ‘A Sun-Coloured Shaker’ (2018) is de band terug met een nog filmischer, gedetailleerder geluid. Reden om ze juist nú live te gaan zien.

yndi halda
Datum: 5 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek