Christopher Cross naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Christopher Cross naar De Oosterpoort
Christopher Cross naar De Oosterpoort

De Grammy Award winnende Christopher Cross komt naar Groningen! Met zijn album Take Me As I Am op zak was het tijd voor een nieuwe ronde shows. Op 11 november staat Christopher Cross met de Take Me As I Am 2019 Tour in De Oosterpoort.

Christopher Cross schreef geschiedenis met zijn titelloze debuutalbum uit 1980 waarmee hij vijf Grammy Awards won, waaronder – voor de allereerste keer ooit – de vier meest prestigieuze awards: Record of the Year (voor de single Sailing), Album van het Jaar, Lied van het Jaar (ook voor Sailing) en Beste nieuwe artiest.

Na deze geweldige entree en het daaropvolgende succes in Europa, bleef het jaren rustig rond de Amerikaan. Wel bleef hij liedjes schrijven en bracht enkele albums uit in Amerika. Hij is zich meer gaan toeleggen op schrijven rond hedendaagse problemen. Nooit heeft hij zichzelf aangepast aan anderen, hij is zichzelf gebleven. Daarom zegt hij tijdens deze tour ook: “Neem mij zoals ik ben!”. Het album is tevens ook een eerbetoon van Cross aan zijn jeugdvriend Rob Meurer die als woordkunstenaar vaak de juiste woorden wist toe te voegen aan de vooral instrumentaal georiënteerde nummers van Cross.

Het concert is een heerlijke singer-songwritershow met klassieke hits, nieuw materiaal en een aantrekkelijke akoestische sessies.

Christopher Cross
Datum: Ma 11 november
Aanvang: 20:00 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek