Don McLean naar Amsterdamse Bos

Ticketmaster
Don McLean naar Amsterdamse Bos
Don McLean naar Amsterdamse Bos

Hij schreef popgeschiedenis met ‘American Pie’, ‘Crying’ en ‘Vincent’ en ze zijn ongekend trots dat ze deze naam hebben kunnen toevoegen aan de Live At 2019 programmering: Don McLean komt namelijk maandag 26 augustus naar het Amsterdamse Bos!

Met de komst van deze wereldberoemde Amerikaanse singer-songwriter hebben we een grote wens in vervulling zien gaan en een levende legende naar het theater weten te halen! Hij werd in de jaren ‘70 wereldwijd bekend met zijn adembenemend mooie muziek en vandaag de dag is de 73-jarige zanger nog altijd even relevant als indrukwekkend en puur. Dat bleek maar weer toen hij in 2014 terecht werd opgenomen in de Songwriters Hall Of Fame als bekroning voor zijn werk.

In het Amsterdamse Bos gaat het met de imposante sterrenhemel als natuurlijk decor gegarandeerd een legendarische ‘Starry Starry Night’ worden en we kunnen niet wachten tot Don McLean zijn schat aan levenservaring en parels van liedjes met ons komt delen.

Don McLean
Datum: maandag 26 augustus
Zaal: Amsterdamse Bos!
De kaartverkoop start vrijdag 15 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek