Jadis naar de Boerderij

Ticketmaster
Jadis naar de Boerderij
Jadis naar de Boerderij

De Britse progressieve rockformatie Jadis werd in 1986 opgericht door zanger/gitarist Gary Chandler. De band verwierf bekendheid doordat zij eind jaren ’80 in het voorprogramma van IQ en Marillion stonden. Jadis heeft in de loop der jaren hun karakteristieke sound weten te behouden. Het herkenbare toetsenwerk van Martin Orford en het gitaarspel van Chandler vormen een unieke combinatie. De band heeft inmiddels diverse studio en live albums op haar naam staan, waaronder de klassieker “More Than Meets The Eye” (1992). Begin dit jaar brachten zij “Medium Rare II” uit, een verzameling van remixes, live tracks en covers.

Jadis
Datum: vrijdag 8 november 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek