Jasper Steverlinck naar de Rozenknop

Ticketmaster
Jasper Steverlinck naar de Rozenknop
Jasper Steverlinck naar de Rozenknop

Hij werd bekend als zanger van Arid, maar ging solo en oogstte daarna nog meer succes. Een platina plaat, meer dan honderd uitverkochte concerten, werd coach van The Voice van Vlaanderen en zijn nummer ‘Here’s to love’ werd het themalied van Music For Life 2017 (het Vlaamse Glazen Huis). Nu gaat hij terug naar de essentie. Niets in de handen, niets in de mouwen. Alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties. En ook live snijdt hij alle ballast weg, zodat nummers nog beter tot hun recht komen. Een stem, een gitaar en een piano. Meer is er niet.

Jasper Steverlinck
Datum: 09 juni
Zaal: Rozenknop, Eindhoven
Aanvang: 16:00 uur
Zaal open: 16:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek