Waylon naar de Stadsschouwburg Groningen

Ticketmaster
Waylon naar de Stads- schouwburg Groningen
Waylon naar de Stads- schouwburg Groningen

Waylon laat een andere kant van zichzelf zien in zijn langverwachte theatertour My Heroes Have Always Been Cowboys. Hij zal zijn grote liefde voor countrymuziek op gepassioneerde wijze delen in de Stadsschouwburg op 20 oktober.

Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij een theaterconcert onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys. Over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Hij blikt terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met The Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op achtjarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond. Dat was het begin van een muzikale reis die hij in de Stadsschouwburg ten gehore gaat brengen.

Waylon
Datum: Zo 20 oktober
Aanvang: 20:15 uur
Zaal: Stadsschouwburg Groningen
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek