Alison’s Fall, PANDA-xNOIR & Reino naar Patronaat

Ticketmaster
Alison’s Fall, PANDA- xNOIR & Reino naar Patronaat
Alison’s Fall, PANDA- xNOIR & Reino naar Patronaat

3 bands voor € 6,00 op 04/04, dat klinkt als een te gekke formule. Drie up and coming acts op het podium van Patro Café, daar moet je bij zijn!

Het spits wordt afgebeten door Alison’s Fall uit Den Haag. Een alternatieve rockband, die je verleidt om te dansen op mechanische beats, vertaald naar een echt drumstel. Brullende synthetische baslijnen en overweldigende fuzzy gitaar melodieën met hun eerlijke vocalen daar boven op, om het tot een geheel te maken. De band haalt hun inspiratie uit acts als The Kills, St. Vincent en Queens of the Stone Age. Alison’s Fall is niet bang voor het experiment en creëert zo een unieke en expliciete sound.

Daarna gaat PANDAxNOIR er vol gas tegen aan! Niet alleen is dit hun eerste optreden onder de nieuwe naam, ook viert de band meteen de release van Run, de allereerste single van dit indie pop/rock kwartet uit Haarlem. De song Run is een muzikaal tweeluik, die de uitersten van de band meteen perfect weergeeft. Het eerste deel is energiek en opzwepend, het tweede deel creëert een meer dromerige ambiance. Dankzij hun ijzersterke solide sound is het kraakhelder, PANDAxNOIR is veelzijdig én one-of-a-kind.

De avond wordt afgesloten door Reino, een driekoppige pop-rock band, ook gevestigd in Haarlem. Met twee multi-taskende frontmannen en een geweldige drummer is Reino niet alleen een goeie band om naar te luisteren, maar ook een spektakel om naar te kijken. De band laat zich beïnvloeden door acts als LCD Soundsystem, The Wombats en Twenty One Pilots. En na de singles Carousel, Looking For Something en Date-O-Matic bracht Reino onlangs hun debuut EP Looking For Something uit!

Alison’s Fall, PANDAxNOIR & Reino
Zatum: 04 april
Zaal: Patronaat
Zaal open 19.30 u
Aanvang 20.15 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek