Beres Hammond naar Metropool

Ticketmaster
Beres Hammond naar Metropool
Beres Hammond naar Metropool

Met Beres Hammond halen we een ware reggae-legende naar Enschede! Hoewel de reggaezanger in de jaren ’70 en ’80 al een grootheid was op Jamaica en daar hit na hit scoorde, brak hij in de jaren ’90 echt door in de rest van de wereld met hits als ‘Tempted to Touch’, ‘Is This a Sign’ en ‘Respect to You Baby’.

Hammond heeft in de laatste pakweg 40 jaar een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, bomvol ’lovers rock’; de romantische stijl binnen de reggae waar hij groot mee geworden is en bekend om staat. One love, dus! Met 20 albums, en meer hits dan je op twee handen kunt tellen op zak mag je rekenen op een show vol klassiekers, hoewel het vanavond ook draait om zijn meest recente release, ‘Never Ending’, die vorig jaar oktober uitkwam.

Beres Hammond
Datum: 09 juni
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek