Brant Bjork naar Doornroosje

Ticketmaster
Brant Bjork naar Doornroosje
Brant Bjork naar Doornroosje

Brant Bjork is tegenwoordig de coolste man van de desertrockscene. Hij zal voor altijd bekend staan als de drummer van de legendarische band en stonerrock grondleggers Kyuss. Maar de übersympathieke Amerikaan is meer dan een drummer. Als multi-instrumentalist heeft Brant Bjork inmiddels een solide solocarrière opgebouwd, waarbij hij elke 2 á 3 jaar een kwaliteitsrelease aflevert. Het laatste album uit 2018 heet ‘Mankind Woman’ en volgt dezelfde trend als de voorgangers. Een album waarop hij samen met o.a. special guest Sean Wheeler een heerlijke mix van rauwe psychedelische, soulvolle, groovy rock-’n-roll en stonerrock brengt. De Low Desert Punk komt vrijdag 21 juni voor het eerst naar Doornroosje om zijn ijzersterke livereputatie te bewijzen.

Brant Bjork
Datum: 21 Juni
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u
De kaartverkoop start vrijdag 15 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek