Employed To Serve naar Patronaat

Ticketmaster
Employed To Serve naar Patronaat
Employed To Serve naar Patronaat

Patronaat is trots om Employed To Serve weer te verwelkomen na hun vernietigende liveshow tijdens Complexity Fest 2018. De Britse band staat synoniem voor een hete pot donkere en technische hardcore, zoals te horen op debuutalbum ‘Greyer Than You Remember’ en de succesvolle opvolger ‘Warmth Of A Dying Sun’. Met hun meest recente single geven ze wederom een inkijkje in hoe album nummer drie ‘Eternal Forward Motion’ gaat klinken. Namelijk als een kille sloopkogel! Het gaat de volgende stap worden in hun weg omhoog, die een spoor van destructie achterlaat. Kom dit meemaken!

Employed To Serve
Datum: Do 25 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 16:00 u
Aanvang: 16:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek