Haru Nemuri naar V11

Ticketmaster
Haru Nemuri naar V11
Haru Nemuri naar V11

De Japanse muzikante Haru Nemuri – echte naam Haruna Kimishima – staat bekend als ‘The Singing Ultimate Weapon’. Die constatering is bepaald niet overdreven: haar platen klinken als popmuziek uit een geheel andere dimensie, waarbij electronica, rap, rock, punk, emo, metal en J-pop door de blender worden gehaald.

Ondanks de overvloed aan stijlen klinkt Haru Nemuri allesbehalve verwarrend: elk liedje voelt alsof je een fijne overdosis dopamine toegediend krijgt. Geen wonder dat platforms als Stereogum en Anthony Fantano’s The Needle Drop in zwijm vielen voor deze eigenwijze artiest. Het onbesuisde enthousiasme, de pure originaliteit en het ongekende WTF-gehalte van Haru Nemuri mag je beslist niet missen!

Haru Nemuri
Datum: 9 juni
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek