Kovacs naar Grenswerk

Ticketmaster
Kovacs naar Grenswerk
Kovacs naar Grenswerk

Een kaalgeschoren zangeres die de stem van een soullegende verbergt… Sharon Kovacs is een raadselachtig fenomeen. De Baarlose speelde in 2016 ook al in Grenswerk en wist de zaal toen tot de nok toe uit te verkopen. Ontstaan ​​uit de geïmproviseerde open mic-avonden in Eindhoven heeft ze haar eigen unieke pad gesmeed door de slinkse wendingen en verwarringen in het leven en betoverde de wereld ondertussen met haar verdorven uitstraling.

De Bond-achtige tango noir van haar EP ‘My Love’ uit 2013 (deels opgenomen in Cuba) was meteen een Europese hit en bereikte zelfs nummer één in Griekenland. In 2015 kwam haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ in 36 landen uit. Hiermee kwam ze onder andere in de top tien in Duitsland en natuurlijk op nummer 1 in Nederland.

Zestig miljoen YouTube-weergaven, een aantal prijzen, spraakmakende sets op grote festivals en een support van Robbie Williams later, is Kovacs terug voor deze tour langs de zalen. Kovacs kent een donkere, rauwe, openhartige ziel met invloeden van de groten zoals Holliday, Simone, Bassey, Amy Winehouse en Portishead’s Beth Gibbons. Haar tweede album ‘Cheap Smell’ is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde soul-albums van het decennium en is bestemd om het positieve te vinden in de moeilijkste momenten van het leven.

Kovacs
Datum: 13 september
Zaal: Grenswerk
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek