Roger Hodgson naar Muziekcentrum Enschede

Ticketmaster
Roger Hodgson naar Muziek- centrum Enschede
Roger Hodgson naar Muziek- centrum Enschede

De man achter de grootste hits van Supertramp komt naar Enschede! Om al die hits te spelen en te zingen zoals alleen hij dat kan! Met zijn stem uit duizenden drukt Roger Hodgson een onmiskenbaar stempel op het succes van één van de grootste bands uit de jaren 70 en 80. Nummers als School, Breakfast In America, Give A Little Bit, Dreamer, The Logical Song, Take The Long Way Home, Fool’s Overture en It’s Raining Again, allen gecomponeerd en gezongen door Hodgson, staan in het collectieve geheugen van miljoenen muziekliefhebbers gegrift.

”Jaren dacht ik dat ik Supertramp fan was, maar eigenlijk ben ik een Roger Hodgson fan. Wat een show! Wow is alles wat ik kan zeggen.” Het is de conclusie van muziekblad Rolling Stone n.a.v. een recente show van Roger en zijn band. De zanger maakt al sinds het begin jaren 80 geen deel meer uit van Supertramp en is sindsdien solo op pad. Zijn stem heeft de tand des tijds prima doorstaan en de zanger presteert samen met zijn band het hoogste niveau voor wereldwijd uitverkochte zalen van formaat. Naast werk van Supertramp natuurlijk ook solo-werk want prachtige composities als Had A Dream (Sleeping With The Enemy) en Death And A Zoo mogen tijdens een concert van deze enorm getalenteerde zanger, songwriter en multi-instrumentalist natuurlijk niet ontbreken!

Roger Hodgson
Datum: 02 juli
Zaal: Muziekcentrum Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek