Sioen naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Sioen naar Tivoli Vredenburg
Sioen naar Tivoli Vredenburg

De Vlaamse singer-songwriter Sioen speelt het legendarische Graceland-album van Paul Simon! Het is alweer 33 jaar geleden dat Graceland verscheen, maar de impact van deze plaat vol Afrikaanse ritmes duurt nog steeds voort. De sfeer en sound worden zonder meer geëvenaard door singer-songwriter Sioen, die optreedt met muzikaal talent dat hij ontdekte in Soweto. Het resultaat: een overweldigende interculturele mix van stijlen en ritmes, precies wat Paul Simon voor ogen had. Klassiekers als You Can Call Me Al, Diamonds On The Soles Of Her Shoes en natuurlijk het titelnummer klinken als herboren!

Sioen
Datum: 20 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek