Trivium naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Trivium naar Tivoli Vredenburg
Trivium naar Tivoli Vredenburg

Drie keer metal voor de prijs van één! Trivium (VS) combineert metalcore, melodieuze deathmetal en thrashmetal tot een volstrekt eigen sound. Op hun laatste album The Sin And The Sentence (2017) krijgt de band extra peper in hun reet door de nieuwe drummer. Uit Engeland komt metalcoreband While She Sleeps, dat net zijn vierde album (met verrassende elektronische elementen) heeft uitgebracht: SO WHAT? Power Trip (VS) stopt ook op hun meest recente album Nightmare Logic (2017) weer een stevige portie punk en hardcore in hun thrashmetal. Mis dit snoeiharde supertrio niet!

Trivium
Datum: 16 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek