Xavier Rudd naar de Maassilo

Ticketmaster
Xavier Rudd naar de Maassilo
Xavier Rudd naar de Maassilo

Xavier Rudd brak door met de zomerse hits Follow the Sun en Spirit Bird. Spiritueel en hoopvol, dat kenmerkt de stijl van de Australische multi-instrumentalist. De carrière van Rudd startte in 2002 met het eerste album To Let, waarna nog vele studioalbums volgden. Op elke plaat weet Rudd weer verfrissende sounds te laten horen, van reggae tot blues. In thuisland Australië sleepte hij hiermee meerdere gouden en platina albums binnen en deelde hij het podium met artiesten zoals Ben Harper en Jack Johnson.

Het repertoire van de surfende singer-songwriter is niet alleen heel fijn om naar te luisteren, maar bevat ook diepere activistische boodschappen. Zo komt hij in zijn nummers op voor vrede, het milieu, de rechten van de Aboriginals en natuurlijk voor positiviteit en de liefde.

Xavier Rudd
Datum: 2 augustus
Zaal: Maassilo
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop voor Xavier Rudd op 2 augustus in de Maassilo start maandag 11 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek