Ali Shaheed Muhammad en Adrian Younge naar de Melkweg

Ticketmaster
Ali Shaheed Muhammad en Adrian Younge naar de Melkweg
Ali Shaheed Muhammad en Adrian Younge naar de Melkweg

Producers Ali Shaheed Muhammad en Adrian Younge brengen hun fusie van rap en soul naar de Melkweg! Ali Shaheed Muhammad, van A Tribe Called Quest, en Adrian Younge waren in 2014 al te horen op het album ‘There Is Only Now’ van Souls In Mischief. Het duo heeft in 2018 hun debuutalbum uitgebracht ‘The Midnight Hour’ die het elite van contemporary R&B, roul en hiphop samenbrengt tot één geheel. Tevens is dit album ook nog eens gecomposeerd voor de hit Netflix serie Luke Cage! Met zowel een volledig orkest als featurings van o.a. CeeLo Green en Raphael Saadiq op het album is dit een ervaring die je niet live wilt missen.

Ali Shaheed Muhammad en Adrian Younge
Datum: 05 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek