August Burns Red naar de Melkweg

Ticketmaster
August Burns Red naar de Melkweg
August Burns Red naar de Melkweg

De Amerikaanse christelijke metalcore band August Burns Red gaat al meer dan vijftien jaar mee. De band die in 2003 begon met repeteren in de kelder van een van de bandleden behoort dankzij een ijzersterke livereputatie tegenwoordig tot de top van de metalcore. 2009 was het jaar waarin August Burns Red het album ‘Constellations’ uitbracht, hun best ontvangen en best verkopende album tot nu toe. Het tienjarig bestaan van dit album heeft de band aangegrepen om weer de wereld over gaan om deze schijf integraal te spelen in hun meest favoriete venues.

August Burns Red zette in de afgelopen jaren regelmatig onze zaal op zijn kop en dat maakt de band een graag geziene gast bij Melkweg, die liefde blijkt gelukkig wederzijds want dit jaar is August Burns Red ook bij ons te vinden, en uit ervaring kunnen we (onderhand) wel zeggen dat je deze show echt niet mag missen!

August Burns Red
Datum: 07 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek