Beres Hammond naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Beres Hammond naar Tivoli Vredenburg
Beres Hammond naar Tivoli Vredenburg

Hij mag dan de pensioengerechtigde leeftijd naderen, de soepel swingende Jamaicaanse reggaezanger Beres Hammond gaat gewoon door met muziek maken en optreden. Voor hem geldt: Music Is Life, om de titel van zijn album uit 2001 maar eens te citeren. Hammond staat bekend om zijn ‘lovers rock’, de romantische kant van de reggae. Sinds zijn debuut uit 1978 heeft hij bijna 20 albums uitgebracht, waarop hij samenwerkte met onder anderen Maxi Priest, Buju Banton en Wyclef Jean. Vorig jaar verscheen Hammonds nieuwe album Never Ending, waarop de liefde wederom zijn grootste inspiratiebron is!

Beres Hammond
Datum: 8 juni
Zaal: Tivolii Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek