Charlie Cunningham naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Charlie Cunningham naar Tivoli Vredenburg
Charlie Cunningham naar Tivoli Vredenburg

Tussen de vele singer-songwriters die het muzieklandschap bevolken, valt de Engelsman Charlie Cunningham meteen op. Is het zijn stem die je direct raakt, zijn sterke songs die tegelijk vrolijk en melancholiek klinken of toch zijn percussieve gitaarspel? Cunningham verbleef twee jaar in Sevilla om aan zijn gitaartechniek te werken, en de effecten daarvan klinken nog steeds door. Na drie ep’s verscheen in 2017 Cunninghams debuutplaat Lines en tourde hij zich een slag in de rondte. Inmiddels is er een nieuwe single (Permanent Way, met verrassende synthesizerlaag), een nieuw album komt eraan!

Charlie Cunningham
Datum: 28 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open:19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek