De Dijk naar het Paard

Ticketmaster
De Dijk naar het Paard
De Dijk naar het Paard

Het openluchtconcert aankomende zomer van de Dijk kon op zoveel aandacht rekenen, dat hij binnen no-time uitverkocht. Voor ieder die er niet bij kan zijn die dag, of voor degene die gewoon géén genoeg kan krijgen van één van Nederlands allerbeste groepen, presenteren we een extra show van De Dijk! Generaties muziekliefhebbers kunnen ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ meezingen. Je hoort ze allemaal op 10 november in de Grote Zaal van het Paard.

In 1981 verrijst op de restanten van de rockers van Stampei een nieuwe band, die de vaderlandse popscene verrast met stevig, op rock en soul geschoeid repertoire en hartstochtelijke teksten. Anno 2019 volgt De Dijk nog steeds haar eigen Nederlandstalige koers, wars van trends en een onverwoestbare fanbase. Met de nieuwste single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, in een compleet nieuw muzikaal jasje.

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en zijn mannen zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Achtendertig jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens hun carrière flink geëvolueerd: van een rammelende Nederpopband tot een stomende, bijna Amerikaanse soulmachine.

De Dijk
Datum: 10 november
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek