De Kift & The Messthetics naar Paradiso Noord

Ticketmaster
De Kift & The Messthetics naar Paradiso Noord
De Kift & The Messthetics naar Paradiso Noord

De Kift bestaat dertig jaar en dat wordt gevierd met een jubileumshow en een speciale Top 30-setlist. De fanfare-punkband wordt op deze avond voorgegaan door het nieuwe jazz-punkproject The Messthetics, opgericht door leden van de invloedrijke band Fugazi. Een double bill die niets anders belooft dan een stevige dosis gecontroleerde chaos.

De Kift
De Kift geeft ter ere van het dertigjarig bestaan voor het eerst de macht aan de luisteraars. Uit alle honderdnegentig nummers is door het trouwe publiek een top 30 gekozen, waarin dertig jaar van tomeloze energie en euforie wordt samengevat. Tijdens de jubileumtour speelt de veelkoppige Zaanse muziekgroep deze lijst van publieksfavorieten van begin tot eind.

The Messthetics
De laatste keer dat drummer Brendan Canty en bassist Joe Lally samen in een band speelden, vormden ze het ritmesectie van de Amerikaanse post-hardcoreband Fugazi. In 2016 werd met toevoeging van gitarist Anthony Pirog het nieuwe jazz-punkproject The Messthetics opgericht. Op het debuut is te horen hoe het gitaarspel van Anthony behendig over de voortstuwende drumgrooves van Brendan kronkelt, terwijl de bas van Joe een stevig en ambitieus fundament vormt. Complexe muziek, maar dan uitgevoerd met heel veel plezier.

De Kift & The Messthetics
Datum: 8 Juni
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek