Esko & Friends naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Esko & Friends naar De Oosterpoort
Esko & Friends naar De Oosterpoort

Producer, beatmaker, rapper: Stacey ‘Esko’ Walroud is het allemaal. Zijn duistere trapbeats vormen de basis van de succesvolste Nederlandse hiphoptracks van de laatste jaren. Zaterdag 25 mei neemt hij zijn vrienden mee naar De Oosterpoort!

Beats by Esko
Diepe sub-bassen, heldere piano- en synthesizerakkoorden, snelle snaredrums en stevige kickdrums. Met deze sound creëerde Esko de afgelopen jaren de perfecte muzikale ondergrond voor Nederlandse rappers. “Vroeger maakte ik echt alleen maar donkere trapmuziek, ik voel die harde, duistere sfeer heel erg. Ik hou veel van die 808-bas, van die ruige vibes en sounds. Ik krijg er kippenvel van. Voor mij is het emotionele muziek.” Met deze sound is Esko één van de meest gewilde producers in Nederland geworden.

Producer van klasse
Met zijn platenlabel Van Klasse bereikt hij in recordtijd de top van de Nederlandse hiphop. Zijn herkenbare, op trap geïnspireerde beats zijn geliefd in de hele scene. Vorig jaar verscheen Esko’s eigen album Beats By Esko, met bijdragen van Sevn Alias, Jonna Fraser en vele anderen. Na zijn debuutalbum en #1 single Hey Meisje riep FunX hem uit tot Beste Producer. Tegenwoordig is Esko niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene.

Esko & Friends
De show draait natuurlijk om Esko’s beats, maar hij neemt ook een hoop vrienden mee die samen een vette line-up vormen! Bij de vorige editie waren er haast te veel gasten om op te noemen. De zomerse vibes van Josylvio en Jacin Trill maar ook de vuige Hef en Adje kwamen langs. Wie er tijdens deze editie langs gaan komen wordt later bekend gemaakt. Wat wél zeker is, is dat Esko en zijn vrienden voor een gevarieerd en onvergetelijk feestje gaan zorgen!

Esko & Friends
Datum: Za 25 mei
Aanvang: 19:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek