Garbage naar Paradiso

Ticketmaster
Garbage naar Paradiso
Garbage naar Paradiso

De iconische band Garbage is na bijna 25 jaar carrière nog even actief en productief als in het begin. Vorig jaar vierde de alternatieve rockgroep het twintigjarige bestaan van het tweede studioalbum ‘Version 2.0’ met een uitgebreide tour; dit jaar zijn Shirley Manson, Steve Marker, Duke Erikson en Butch Vig weer volop te vinden in de studio voor de opnames van de voorlopig titelloze zevende plaat. De Schots-Amerikaanse groep werd in de jaren negentig bekend met de hits ‘Only Happy When It Rains’ en ‘Stupid Girl’ en schreef de titelsong voor de James Bond-film ‘The World Is Not Enough’. Wereldwijd werden er meer dan 17 miljoen albums van Garbage verkocht en ze ontvingen vele prijzen, onder andere van MTV.

Garbage
Datum: Donderdag 20 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek