Georgie Fame en het New Jazz Orchestra naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Georgie Fame en het New Jazz Orchestra naar Tivoli Vredenburg
Georgie Fame en het New Jazz Orchestra naar Tivoli Vredenburg

Het gloednieuwe, 18-koppige orkest met aan het hoofd pianist Peter Beets en bandleider & arrangeur Henk Meutgeert komt terug met meerdere concerten. Bij elk concert staat een andere solist of thema centraal. De naamgevers van het orkest bekronen hun jarenlange, vruchtbare samenwerking met dit platform voor een nieuwe generatie jazzmusici. Onder leiding van deze twee zeer ervaren leiders staat deze bigband garant voor verrassend solo- en samenspel, harmonische diepgang, experiment en natuurlijk een flinke dosis swing.

Vanavond delen ze het podium met de Britse legende Georgie Fame. Fame en het New Jazz Orchestra gaan terug naar de roerige jaren ’60 van Londen: sixties, de mods en Fred Perry, rock ‘n’ roll, jazz en blues. Georgie Fame zong avond aan avond in de hipste Londense clubs en scoorde wereldhits met Yeh Yeh en Bonnie & Clyde. Samen brengen ze een ode aan deze opwindende periode uit de muziekgeschiedenis.

Georgie Fame en het New Jazz Orchestra
Datum: 24 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek