Jasper Steverlinck naar de Vondelkerk

Ticketmaster
Jasper Steverlinck naar de Vondelkerk
Jasper Steverlinck naar de Vondelkerk

Tijdens de Night Prayer tour keert Jasper Steverlinck terug naar de essentie. Met niet meer dan zijn stem, een gitaar en een piano komen de liedjes van de Vlaamse zanger nóg beter tot zijn recht. Met alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties biedt Jasper Steverlinck een rustpunt in een jachtig leven. De enige die hem hierbij vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate vooral een uitmuntende pianist. Samen verstaan ze de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. In hun muziek vertellen ze over het échte leven. Met rauwe emoties, herkenbare gevoelens, zonder pose en imago laten ze horen dat oprechtheid niet valt te faken.

Jasper Steverlinck
Datum: Dinsdag 11 Juni
Zaal: Vondelkerk
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek