Julia Michaels naar de Melkweg

Ticketmaster
Julia Michaels naar de Melkweg
Julia Michaels naar de Melkweg

De Amerikaanse popster en songwriter Julia Michaels brak in 2017 door met haar gigantische hit ‘Issues’. De zangeres uit Iowa werd met de plaat zelfs genomineerd voor een Grammy. Julia begon als tiener al met het maken van muziek, maar heeft haar eigen muziek een tijdje op een laag pitje gezet. In die tijd schreef ze namelijk nummers voor onder andere Justin Bieber, Ed Sheeran en Demi Lovato. Na het succes van Issues en grote samenwerkingen, kwam ze begin dit jaar weer met een gloednieuwe EP. Op “Inner Monologue Part 1” hoor je zes ijzersterk geschreven songs en een stem die raakt!

Julia Michaels
Datum: 21 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek