Kiefer Sutherland naar de Vondelkerk

Ticketmaster
Kiefer Sutherland naar de Vondelkerk
Kiefer Sutherland naar de Vondelkerk

Kiefer Sutherland is al meer dan dertig jaar professioneel acteur en is vooral bekend van de tv-serie 24. Wat velen echter niet weten is dat de Canadese acteur ook een grote voorliefde voor countrymuziek bezit, wat heeft geresulteerd in debuutalbum ‘Down In A Hole’. Sutherland zegt zelf over het album dat het een soort dagboek is, de nummers zijn direct op zijn persoonlijke ervaringen gebaseerd. Binnenkort verschijnt het nieuwe album ‘Reckless & Me’. De muziek houdt het midden tussen country en rock ‘n roll en de herkenbaar gruizige baritonstem van Sutherland is de kers op de taart.

Kiefer Sutherland
Datum: Donderdag 4 April
Zaal: Vondelkerk
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek