Little Big naar Doornroosje

Ticketmaster
Little Big naar Doornroosje
Little Big naar Doornroosje

De rave-formatie Little Big wordt ook wel het Russische antwoord op ‘Die Antwoord’ genoemd. De titels van hun nummers ‘Everyday I’m Drinking’, ‘Russian Hooligans’ en ‘Life In Da Trash’ maken meteen duidelijk waar Little Big voor staat: rauwe rap en snoeiharde elektronische beats.

Met hun tamelijk bizarre maar ook briljante video’s op YouTube steken ze de draak met alle Russische clichés over wodka & wapens en dat resulteert in kijkcijfers ter grootte van Siberië. Wodka voert de boventoon maar de uit Sint-Petersburg afkomstige band laat ondertussen de harde realiteit zien, inclusief een verfrissende stomp in je gezicht. Little Big is geen simpele rip-off van Die Antwoord maar eigenlijk een logisch vervolg. Bekijk eens de video bij de hitsingle ‘Skibidi’. Breek je hoofd vooral niet over de betekenis van het woord, er is namelijk geen betekenis. Om hun eerste albumtitel te citeren: “With Russia From Love”.

Little Big
Datum: 15 Oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek