Mauro Pawlowski naar de Lutherse Kerk

Ticketmaster
Mauro Pawlowski naar de Lutherse Kerk
Mauro Pawlowski naar de Lutherse Kerk

Mauro Pawlowski is een man met duizend muzikale gezichten. Hij is zowel frontman, gitarist, zanger en ook brulboei, dichter, songschrijver en podiumduivel. Mauro heeft zo veel gedaanten dat hij zelfs een eigen festival genaamd ‘Planet Pawlowski’ heeft en een aparte website ‘Mauroworld’. Een website die iemand anders voor hem beheert zodanig dat Mauro al zijn verschillende projecten zelf kan onthouden.

Sinds begin jaren 90’ is Mauro (hyper-) actief muzikant en speelde in gerespecteerde bands als X-Legged Sally, Kiss My Jazz en brak door met zijn band Evil Superstars. Sinds 2004 werd hij gitarist van dEUS en side-kick van Tom Barman bracht hij België’s grootste rock band op eenzame hoogte maar het was tijd voor andere projecten dus ook met dEUS stopte hij onlangs.

Gelukkig is er één constante en dat is Mauro zelf. Mauro zal op donderdag 30 mei een intiem solo optreden geven in Lutherse Kerk waarbij hij niet alleen zijn best gaat doen maar ook het beste zal laten horen van zijn repertoire.

Mauro Pawlowski
Datum: 30 Mei
Zaal: Lutherse Kerk, Nijmegen
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:00u
De kaartverkoop start zaterdag 16 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek