Nick Murphy naar Paradiso

Ticketmaster
Nick Murphy naar Paradiso
Nick Murphy naar Paradiso

Als Chet Faker breekt Nick Murphy wereldwijd door met zijn zeer succesvolle debuutalbum ‘Built on Glass’. Zijn liedjes zijn traag en soulvol, genesteld in elektronica met een flinke dosis R&B. Artiesten zoals Flume en Kaytranada staan in de rij om samen te werken met de Australische singer-songwriter. Sinds het afscheid van zijn artiestennaam is de muziek van Nick Murphy rauwer, elektronischer en veelzijdiger geworden. Met zijn dynamische live-shows weet Nick Murphy zijn publiek van begin tot eind te boeien. De afgelopen vier jaar heeft Nick Murphy met een microfoon in zijn koffer over de wereld gereisd. Het resultaat daarvan is te horen op zijn nieuwe album ‘Run Fast Sleep Naked’, wat dit voorjaar zal verschijnen.

Nick Murphy
Datum: 17 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek