Nielson naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Nielson naar Tivoli Vredenburg
Nielson naar Tivoli Vredenburg

De Nederlandse singer-songwriter Nielson was tot voor kort onafscheidelijk van zijn akoestische gitaar, het instrument waarmee hij hits scoorde als Beauty & De Brains (2012) en Sexy Als Ik Dans (2014). Maar voor zijn in 2018 verschenen nieuwe album Diamant nam hij een ingrijpend besluit: de gitaar ging af. Samen met Miles Walker, de Amerikaanse producer die hits van Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan, creëerde Nielson een nieuwe sound met elektronische beats. Het resultaat is een volwassen album van internationale allure, waarvan de single IJskoud inmiddels een monsterhit is!

Nielson
Datum: 22 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek