Orchestral Manoeuvres In The Dark naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Orchestral Manoeuvres In The Dark naar Tivoli Vredenburg
Orchestral Manoeuvres In The Dark naar Tivoli Vredenburg

De Engelse synthpopband Orchestral Manoeuvres In The Dark maakte in de eighties baanbrekende newwave die nog steeds doorklinkt in de popmuziek van nu. Met hun toegankelijke sound scoorde OMD hit na hit: Enola Gay, Maid Of Orleans, Locomotion, Talking Loud And Clear… Na een stop in 1989 kwam de band in 2005 weer bij elkaar, en sindsdien heeft OMD alweer drie prima albums uitgebracht, met Punishment Of Luxury (2017) als laatste wapenfeit. Wil je nog even langs memory lane lopen? Het 40-jarig bestaan in 2018 werd gevierd met de heruitgave op vinyl van hun eerste vier albums!

Orchestral Manoeuvres In The Dark
Datum: 15 februari
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek