Residentie Orkest & Anneke van Giersbergen naar het Paard

Ticketmaster
Residentie Orkest & Anneke van Giersbergen naar het Paard
Residentie Orkest & Anneke van Giersbergen naar het Paard

Anneke van Giersbergen staat al 25 jaar op het podium. Deze Nederlandse rockster zingt klein en kwetsbaar, maar ook groots en overrompelend. In 2018 gaven Anneke en het Residentie Orkest samen twee legendarische concerten. Het was een hoogtepunt in het seizoen en resulteerde in de live-cd ‘Symphonized’, die ook internationaal lovende recensies ontving. Nu bestormen we samen nogmaals poptempel Paard met nog meer muzikaal spektakel. Maak het mee!

Residentie Orkest & Anneke van Giersbergen
Datum: zaterdag 16 mei 2020
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek