Residentie Orkest feat Erik Bosgraaf & Farid Sheek naar het Paard

Ticketmaster
Residentie Orkest feat Erik Bosgraaf & Farid Sheek naar het Paard
Residentie Orkest feat Erik Bosgraaf & Farid Sheek naar het Paard

De charismatische blokfluitist Erik Bosgraaf speelt op virtuoze wijze Vivaldi’s Vier Jaargetijden, vergezeld door een spectaculaire, op maat gemaakte animatiefilm van Paul en Menno de Nooijer. Een lust voor oor én oog. Met zijn vriend en geluidskunstenaar Jorrit Tamminga verbindt hij het Venetië van 1723 met het Den Haag van nu. De enkele jaren geleden uit Iran gevluchte musicus Farid Sheek brengt ons in vervoering met een persoonlijke versie van de Vier Jaargetijden, geïnspireerd op zijn geboorteplaats Isfahan. Hij bespeelt onder meer de daf, een van ’s werelds oudste percussie-instrumenten.

Residentie Orkest feat Erik Bosgraaf & Farid Sheek
Datum: vrijdag 31 januari 2020
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek