Roo Panes naar Paradiso

Ticketmaster
Roo Panes naar Paradiso
Roo Panes naar Paradiso

De Engelse singer-songwriter Andrew “Roo” Panes werd bekend in zijn thuisland door zijn deelname aan een Burberry-campagne (zowel als model als muzikant). Met zijn twaalfsnarige gitaar maakt Panes fijne, hypnotiserende muziek en brengt hij sinds 2011 muziek uit. In 2018 kwam zijn derde album ‘Quiet Man’ uit, opnieuw een bundel vol mooie klassieke folkliedjes. De Brit toont gelijkenissen met artiesten als Ben Howard, Sufjan Stevens en Bon Iver, die net als Panes persoonlijke en tijdloze nummers maken, altijd met een positieve twist. Op dat moment had hij ook al meer dan 180 miljoen plays op Spotify, waarvan de meeste voor rekening komen van het nummer ‘Tiger Striped Sky’ van debuutalbum ‘Little Giant’. Na verschillende uitverkochte concerten in Paradiso Noord en Bitterzoet, is de Brit nu klaar om de grote zaal van Paradiso in te pakken.

Roo Panes
Datum: 8 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek