Ruston Kelly naar Paradiso

Ticketmaster
Ruston Kelly naar Paradiso
Ruston Kelly naar Paradiso

Ruston Kelly maakt trefzekere folkpop wat neigt naar country, met welklinkend gebruik van mondharmonica, banjo en pedal steel gitaar. Overkoepelende thema’s in de nummers van de uit Nashville afkomstige singer-songwriter zijn seks, drugs, drank en rock ’n roll en alle consequenties van zo’n levensstijl. Teleurstelling, liefdesverdriet en een bijna-doodervaring na een overdosis, tekenen debuutalbum ‘Dying Star’. Hij beschrijft hier de donkere tijd in zijn leven voordat hij zijn vrouw Kacey Musgraves ontmoette, wie hem sindsdien heeft geholpen op het juiste pad te blijven.

Ruston Kelly
Datum: Dinsdag 14 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek