Suzanne Vega naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Suzanne Vega naar Tivoli Vredenburg
Suzanne Vega naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Suzanne Vega brak halverwege de jaren tachtig door met een drietal hits die nog steeds bij de canon van dat decennium horen: Marlene On The Wall, Left Of Center en Luka. Haar bekendste nummer Tom’s Diner kwam ook uit die tijd, maar werd pas in de nineties een hit in een remix van DNA. Vorig jaar verscheen haar nieuwe album Lover, Beloved: Songs From An Evening With Carson McCullers, gebaseerd op een toneelstuk over de Amerikaanse schrijfster Carson McCullers dat Vega schreef en opvoerde in 2011. Verwacht een veelzijdig concert van een dito artieste!

Suzanne Vega
Datum: 16 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek