Tora naar Paradiso

Ticketmaster
Tora naar Paradiso
Tora naar Paradiso

In tegenstelling tot de surf-rock die je uit Byron Bay zou verwachten, maakt de groep multi-instrumentalisten van Tora elektronische muziek die het beste te omschrijven is als chillwave, waarin unieke en sierlijke vocalen worden samengebracht met een soepele gelaagde productie die doet denken aan James Blake. Nog voordat zij hun eerste album in 2017 uitbrachten, stond de band al op grote festivals als Glastonbury, Splendour In The Grass en The Great Escape. De afgelopen twee jaar heeft het viertal de wereld afgereisd op zoek naar inspiratie en creativiteit, met onder andere Amsterdam als tijdelijke thuisbasis. Nu is de band terug in onze hoofdstad met nieuwe muziek en klaar om hun creaties aan ons te laten horen.

Tora
Datum: Donderdag 4 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek