Bodega naar Merleyn

Ticketmaster
Bodega naar Merleyn
Bodega naar Merleyn

Afgelopen jaar maakte Bodega al de nodige indruk op Valkhof Festival en nu keren ze terug voor een intieme clubshow in Merleyn. Het New Yorkse artrock-collectief Bodega liet in 2018 voor het eerst van zich horen in de vorm van hun debuutalbum ‘Endless Scroll’. De plaat werd geproduceerd door Austin Brown van Parquet Courts en dat hoor je. Het zijn bijna allemaal rafelige, rauwe, korte nummers met de mooie samenzang van frontvrouw Nikki Belfiglio en frontman Ben Hozie als ijzersterk element. Luister naar prachtige singles als ‘How Did This Happen?!’, ‘Can’t Knock The Hustle’ en ‘Jack In Titanic’. Het album werd trouwens opgenomen met een ouderwetse opname machine ’Tascam 388’ die ook gebruikt werd voor Parquet Courts ‘Light up Gold’.

Bodega
Datum: 22 augustus
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek