Cowboy Junkies naar Doornroosje

Ticketmaster
Cowboy Junkies naar Doornroosje
Cowboy Junkies naar Doornroosje

Op vrijdag 5 juli komt de legendarische Canadese band Cowboy Junkies naar Doornroosje. De melancholische alt-country & twangband Cowboy Junkies is al jaren een vaste waarde voor liefhebbers van het genre. Overbekende popsongs als ‘Sweet Jane’ van Lou Reed of ‘Dead Flowers’ van de Rolling Stones krijgen een geheel nieuwe lading in de indringende versies van deze geliefde Canadese act maar hun eigen werk verdient net zoveel lof.

De band is actief sinds 1985 en vergaarde succes met hun album ‘The Trinity Sessions’. Dit ‘klassieke’ album combineerde folk, blues en rock op een ongekende manier en verkocht miljoenen exemplaren. Vorig jaar verscheen er een nieuw album ‘All That Reckoning’ en dit is misschien wel het meest krachtige en persoonlijke album dat de Canadezen ooit maakten. “It’s a deeper and a more complete record than we’ve ever done before. These songs are about reckoning on a personal level and reckoning on a political level.”

Cowboy Junkies
Datum: 5 juli
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
De kaartverkoop start donderdag 21 maart om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek