Fink naar AFAS Live

Ticketmaster
Fink naar AFAS Live
Fink naar AFAS Live

Op donderdag 21 november komt Fink voor een concert naar AFAS Live. Het concert is onderdeel van een Europese tournee die van start gaat in november. Fin Greenall, beter bekend als Fink is een Engelse zanger, songwriter, gitarist en producer. Greenall startte zijn carrière als DJ, maar maakte de overstap naar singer-songwriter met zijn debutalbum Fresh Produce. In 2014 scoorde Fink zijn grootste hit met Looking Too Closely van het album Hard Believer. Het nummer werd gebruikt in meerdere Amerikaanse tv-shows en in Will Smith’s film Collateral Beauty.

De muziek van Fink is subtiele, maar sfeervolle folk- en blues gestuwd door elektronische beats. Sinds de release van het album Biscuits for Breakfast in 2006 is Fink niet langer solo maar een trio bestaande uit Greenall zelf, Guy Whittaker op bas en Tim Thornton op drums. Dit levert niet alleen een grootser geluid, maar ook meer muzikale diepgang op.

Het laatste album genaamd Resurgam verscheen in 2017. Met de tournee die daarop volgde speelde Fink ruim 60 shows in 19 landen waaronder meerdere uitverkochte shows in Nederland. Greenall werkte eerder samen met artiesten als John Legend, Amy Winehouse en Banks. In 2012 nam Fink een album op met het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam genaamd Fink Meets The Royal Concertgebouw Orchestra.

Fink
Datum: Donderdag 21 november
Zaal: AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 21 maart om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek