Indian Askin naar 013

Ticketmaster
Indian Askin naar 013
Indian Askin naar 013

Door hun groovende singel ‘Answer’ kwam het veelgeprezen debuutalbum van Indian Askin ‘Sea Of Ethanol’ kwam in 2016 binnen op een 8e plaats in de Nederlandse Album Top 100. De prettig geflipte Amsterdammers maken psychedelische nu-punk met invloeden uit rock en punk. Het debuutalbum bezorgde de band een flinke stapel aan live- en festivalshows o.a. als voorprogramma van Foals en De Staat.

Inmiddels hebben ze al 2 Nederlandse clubtours achter de rug en is de band klaar voor de volgende ronde. Met hun nieuwe album ‘Another Round’ onder arm komen de Amsterdammers weer de boel flink op stelten zetten. Indian Askin stond al eerder in onze Jupiler Stage. Ze bewezen toen al te weten How To Party en daarom nodigen we ze nog eens uit voor een nieuwe ronde. Dus trek je Sexy Pants aan en mis dit niet!

Indian Askin
Datum: do 17 oktober ’19
Zaal: 013
Zaal open : 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek