Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen naar 013

Ticketmaster
Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen naar 013
Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen naar 013

Als we zeggen dat Tim Knol een veelzijdig artiest is dan is daar niks aan gelogen. In 2010 al bracht hij zijn debuutplaat uit gevuld met fijne singer-songwriter tracks die al snel werden gevolgd door een tweede en derde album. Naast zijn solo-carrière als muzikant ken je hem misschien als frontman van garagerock band The Miseries en is hij ook mede-eigenaar van een opnamestudio en label eigenaar! Voor zijn nieuwste project werkt hij samen met The Blue Grass Boogiemen om hoogtijdagen van Americana, roots en Bluegrass muziek te laten herleven. Naast klassiekers uit het genre speelt het vijftal ook eigen werk! Vanavond toveren we de Jupiler Stage even om naar een oude Amerikaanse bar, er mag gestampt worden!

Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
Datum: vr 8 november ’19
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek