Valentina Elèni naar De Waterlely

Ticketmaster
Valentina Elèni naar De Waterlely
Valentina Elèni naar De Waterlely

Op zondagmiddag 2 juni presenteert de Lelystadse singer-songwriter Valentina Elèni haar nieuwe EP in De Waterlely in het Natuurpark Lelystad. Er zijn slechts 60 tickets te koop voor deze release show, uitsluitend in de voorverkoop.

Zodra Valentina de ruimte vult met haar klanken, weet je dat er een groot hart en rijk gevoelsleven in haar schuilt. Met haar Nederlandstalige teksten is ze het ene moment poëtisch en neemt dan weer geen blad voor de mond. Ze neemt je mee naar daar waar het wringt en zingt over dat waar we niet over praten: demente oma’s, je klein voelen & de dood.

Ze deed mee met De Grote Prijs van Nederland, Popronde en in 2014 stond ze in de finale van De Beste Singer-Songwriter. Ze speelde in de grootste poppodia van Nederland zoals Paradiso, Tivoli en Oosterpoort zonder haar kracht te verliezen: een vrouw die, hoe luchtig ook, niet zweeft, maar met haar lijf aanwezig is, met haar handen, met haar stem. Een stem, die als je er zacht een duwtje tegen geeft, vanzelf lijkt te gaan rollen om sierlijk en eenvoudig een weg te vinden, jouw kant op.

In 2017 bracht Valentina in eigen beheer haar twee singles ‘Slagroom’ en ‘Grijs’ uit. Met haar EP release kiest ze wederom volledig haar eigen pad: een exclusieve intieme setting op een bijzondere locatie die uitnodigt tot bezinning en verbinding.

Valentina Elèni
Datum: 2 juni
Zaal: De Waterlely, Lelystad
Zaal open: 15:00u
Aanvang: 15:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek