Walking On Cars naar 013

Ticketmaster
Walking On Cars naar 013
Walking On Cars naar 013

Het Ierse viertal van Walking On Cars weet sinds 2010 te imponeren met hun aanstekelijke sound die pop en folk combineert. De band won in 2012 de Red Bull Bedroom Jam competitie, dit leverde ze veel radio play op en de eerste single ‘Catch Me If You Can’ kwam al snel in de charts. Tijdens de arena tour van hun landgenoten van The Script verzorgde Walking On Cars de support en niet snel daarna volgde het internationale succes voor de band met de megahit ‘Speeding Cars’. Op 12 april brengt de band haar nieuwe album ‘Colours’ uit en wij kunnen niet wachten tot ze hun krachtige nummers live in 013 komen spelen!

Walking On Cars
Datum: do 9 mei ’19
Zaal: 013
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek