BAILEN naar Paradiso

Ticketmaster
BAILEN naar Paradiso
BAILEN naar Paradiso

Opgegroeid in New York City, grootgebracht door muzikaal opgeleide ouders en geïnspireerd door de muziek van Joni Mitchell, The Band en Simon & Garfunkel, vormt een twee-eiige tweeling met hun jongere zusje samen de band Bailen. Het drietal maakt indiepop en -folk en is duidelijk beïnvloed wordt door de muziek waarmee hun ouders ze hebben grootgebracht. In april brengen ze hun eerste album ‘Thrilled To Be Here’ uit, welke is geproduceerd door Grammy-winnaar John Congleton. Op dit album zullen ook de nummers ‘I Was Wrong’ en ‘Your Love Is All I Know’ te vinden zijn, met harmonieën gelijkend aan Fleet Foxes of The Staves en waar al goed de soulvolle kwaliteit van het trio te horen is. Dat moet ook wel, ze delen immers hetzelfde muzikale DNA.

BAILEN
Datum: 30 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek